Vi är på gång!

Komhuset2skuren21

Valarbetare i Salem på gott humör.

Vår valrörelse flyter på bra.
Handlingsprogrammet har kommit ut till samtliga hushåll, de flesta fick det för några veckor sedan. Och snyggt blev det. Vi har flygbladsutdelningar en gång i veckan (nästan) vid Rönninge station. Vi brukar mäta mottagligheten genom att se hur mycket flygblad vi behöver plocka upp på perrongen efteråt och vi tycker inte vi behövt plocka så mycket. Vi har bokbord och moderater i gula jackor på Rönninge torg och Salems centrum. Häromdagen hade vi 50 pers. på ett öppet möte.

Det roligaste vi gör är att ringa runt till salemsborna. Det handlar inte om att tränga sig på (hoppas jag), snarare att ge människor möjlighet att säga vad de tycker och fråga om hur vi sköter kommunen. Det här är väldigt positiva kontakter. De som är upptagna och inte vill eller har tid att prata besvärar vi inte i onödan. I andra fall blir det längre diskussioner. Det här är väljarkontakt! I år har vi totalt hunnit prata med drygt 10 % av samtliga hushåll.

Det viktigaste just nu är att det är mycket gott humör bland kampanjarbetarna. Gott humör smittar. "Den som ler mest vinner" har någon statsminister sagt.

Nyamlogon200

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback